25 Ocak 2009 Pazar

Tecavüzcüsü ile evlendirilen Fatma ölü bulundu

Tecavüzcüsü ile evlendirildi, ölü bulundu

Burdur'un Bucak İlçesi'nde oturan 3 aylık evli 18 yaşındaki Fatma Tekin evinin yüklüğünde ölü bulundu. Başında darp izine rastlanan ve yazmasıyla boğularak öldürüldüğü belirlenen Fatma Tekin'in eşi gözaltına alındı.

Milliyet'in haberine göre; Bucak'ta bir mermer fabrikasında işçi olarak çalışan 25 yaşındaki İbrahim Tekin, dün akşam eve geldiğinde eşi Fatma Tekin'i evde bulamadığını söyleyerek komşuları ve yakınlarına telefon etti. Tekin, daha sonra polise eşinin kayıp olduğu ihbarında bulundu. Bucak Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri eve gelerek genç kadını aramaya başladı.

Arama yapan polis, Fatma Tekin'in cesedini yatakların konduğu dolap olan yüklükte, üzerine yorganlar yığılmış olarak buldu. Fatma Tekin'in başında darp izlerine rastlanırken, yazmasıyla boğulduğu belirlendi. Fatma Tekin'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Fatma Tekin'in eşi İbrahim Tekin'i gözaltına alan polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

EŞİ NİŞANLIYKEN KAÇIRIP TECAVÜZ ETMİŞ

Fatma Tekin, geçen yıl İbrahim Tekin ile nişanlanmış, daha sonra evlenmek istememişti. 22 Nisan 2008'de mermer fabrikasında çalışmak için evden çıkan Fatma Tekin, İbrahim Tekin ve 6 arkadaşı tarafından kaçırılmıştı. Burdur'un Ağlasun İlçesi'ne bağlı Çamlıdere Köyü'nde 3 gün boyunca İbrahim Tekin'in tecavüzüne maruz kalan Fatma Tekin, polisin ısrarlı takibi sonucu bulunmuş, Bucak Devlet Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Fatma Tekin'i kaçıran İbrahim Tekin ve 6 arkadaşı tutuklanmıştı. Cezaevine giren İbrahim Tekin, ailesi ve çevresinin baskıları üzerine Fatma Tekin ile evlenmeyi kabul ederek cezaevinden çıkmış, 2008 yılı Ekim ayında da evlenmişti.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil