25 Ocak 2009 Pazar

Seks efsanesi yeniden basıldı!

1970’lerin efsanevi kitabı, 8 milyondan fazla satan “The Joy of Sex” (Seksin neşesi) yeniden basıldı.

Kapağında saçı sakalı birbirine karışmış, çiçek çocuğu sevgilisine çırılçıplak abanan “kıllı adam”ın olduğu, 1970’lerin klasiği “The Joy of Sex” kitabı 2009’da vitrinlere döndü. Etrafını saran “Bir Seks Düşkününün Gizli Günlüğü”,” Ölmeden Önce Seks Yapacağınız 101 Yer”, “Tembel Kızlara İyi Seks Kılavuzu”, “Koşer Seks” isimli kitaplara nispet yaparcasına...

Vaktiyle Woody Allen’ın “Seks Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey” adıyla sinemalaştırdığı kitabın enformasyon çağına uyarlanmış yeni baskısı, bilgi bombardımanı altındaki seksi endişe krizinden kaçıran ve şahanelik idealine düşmekten kurtarmayı amaçlayan bir cankurtaran kılavuz.

İnternetsiz, e-mail’siz, cep telefonsuz, teledildodoniklersiz, seksin birbirinden kilometrelerce uzaktaki insanlar arasında doyasıya gerçekleştiği sanal ortamsız, anında vibratöre dönüşebilen MP3 türünden aletlerin olmadığı bir zamanda, daha çok erkeklere hitaben yazılmıştı “The Joy Of Sex”.

HER TÜRLÜ SEKS MUBAHTIR

Kadınları çıldırtan hayali seks tekniği Venüs Kelebeği’nden de habersizdi dünya o dönemde. Cinsel uyarılma sürecinden, aşamalarından, hormonlardan, feromonlardan, klitoristen, göğüs uçlarının hassasiyetinden, sertleşmenin biyolojik özelliklerinden, cinsel arzuyu şiddetlendiren kimyasal maddelerden, sadece G değil, ondan daha derindeki A ve klitoris ile vajina arasındaki U noktasından da habersizdi. Yeni baskıda 43 yeni bölümde bu eksikleri tamamlandı.

Cinselliği içinden harika şeyler çıkan bir hazine gibi görüp o masumiyetle hareket eden, “Kimseye zarar vermedikçe seksin her türlüsü mubahtır” felsefesi ve saflığın hakim olduğu, gençlerin “savaşma seviş” sloganıyla sokaklara döküldüğü bir döneme ait “The Joy of Sex”.

SEKSİ BAŞKÖŞEYE YERLEŞTİRDİ


Sevişmek için mükemmel bir vücut sahibi olmak şart değil. Sekste ayak başparmağına önem veren; ara sıra birbirini bağlayan; bazen elektrikli süpürgeyi bazen de hızla giden bir motosikleti, dörtlüleri, çokluları, sürekli orgazmı kışkırtan İskandinav mıncık takımını deneyen; iki erkeğin arasında kalan kadına “tereyağlı sandviç” adını veren; klitoristen çok penisten bahseden; sadece bekarete değil, o dönemin önyargısıyla kadınlarda “soğukluğa”, haremağalarının hadım edilmesine, Osmanlı sarayında cariyelerin hazırlanışına ve falaka ile cezalandırılmasına ve teslimiyete de değinen; erkeklere göre yemek kitabı formatında “mezeler, ana yemekler, sos ve turşular” başlıklarıyla yazıldı. Seksi pornonun elinden aldı, orta sınıfın yatak odasının baş köşesine yerleştirdi. Amerika’da seks devrimini ateşleyen kitap haline geldi.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil