25 Ocak 2009 Pazar

Kartal Denizli'yle hırçınlaştı

Beşiktaşlı oyuncular, Mustafa Denizli yönetiminde oynadığı maçlarda gördükleri kırmızı kartlarla sarsıldı.

Turkcell Süper Lig'de Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek zirve takibini sürdüren Beşiktaş'ta, galibiyete rağmen son haftalarda oyuncuların sık sık kırmızı kart görmesinin sıkıntısı yaşanıyor.

Ligde 10 hafta cezalı oyuncu sıkıntısı yaşamayan Beşiktaş'ın bu sorunu, 11. haftanın ardından su yüzüne çıktı. Sivok'un üst üste 4 sarı kartı görmesinin ardından Bursaspor maçında cezalı olduğu haftadan itibaren sıkıntı yaşamaya başlayan Beşiktaş, son 5 maçta ise bu konuda zirve yaptı.

Siyah-beyazlı takım, 13. haftadaki Fenerbahçe karşılaşmasının ardından sürekli kart problemi yaşadı.

Fenerbahçe ile yapılan derbi mücadelesinde Cisse, gördüğü kırmızı kartın ardından Ankaraspor maçında takımını yalnız bırakırken, Ankaraspor ile yapılan karşılaşmada bu sefer Sivok kırmızı kart gördü.

FUTBOLCULAR BASKIYI KALDIRAMADI

Son haftalarda üst sıralarda yer alan Fenerbahçe, Ankaraspor ve Galatasaray gibi zorlu takımların karşısına çıkan Beşiktaş'ta futbolcular, zorluk derecesi fazla olan bu haftalardaki maçların baskısını kaldıramadı.

15. haftadaki Ankaragücü maçında yine fire vermeyen İstanbul ekibi, buna rağmen cezalı oyuncular Sivok ve İbrahim Üzülmez'den yoksun mücadele etmek zorunda kaldı. Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile yapılan derbi maçında aynı gerginliği yaşayan Beşiktaş, bu sefer kaptanı Delgado'yu, hakeme yaptığı itiraz sonrası gördüğü kırmızı kartla kaybetti.

Siyah-beyazlı takımda son olarak Zapotocny, dünkü Denizlispor maçında rakibine yaptığı hareketin faul olarak değerlendirilmesinin ardından hakeme söylediği sözlerin ardından direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder